Καπαροκεφτέδες.
Υλικά
Κάπαρη ξερή
Λάδι για τηγάνισμα
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό
Προαιρετικά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Πάρτε κάπαρη ξερή και βάλτε την σε μια κούπα με άφθονο νερό το οποίο το αλλάζετε 3 φορές την ημέρα για 2 ημέρες. Στην συνέχεια βράστε την κάπαρη για 10-15 λεπτά και την στραγγίξετε την καλά. Σε μια κούπα βάζετε το αλάτι πιπέρι το αλεύρι προαιρετικά το κρεμμύδι και την κάπαρη. Ανακατέψτε όλα τα υλικά ρίχνοντας λίγο νερό ώστε να γίνουν τα υλικά ένα μίγμα. Βάλτε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και με ένα μεγάλο κουτάλι πάρτε μία ποσότητα από το υλικό και ρίξτε το στο τηγάνι. Τηγανίστε και από τις δύο πλευρές.
|